Nieuws

Nieuws

Pour Vous Rosmalen heeft haar beauty faciliteiten vernieuwd! Op het gebied van COVID-19 en ook qua toegankelijkheid. Zo kunt u met een gerust hart plaatsnemen in een van onze schoonheidssalons, make-up studio, waxbar, nagelstudio en browbar.

Schoonheidssalons

In onze schoonheidssalons wordt altijd al zeer hygiënisch gewerkt Alles wordt goed gereinigd in de cabines zowel het interieur als het werkmateriaal en de gebruiksartikelen. In verband met het coronavirus hebben wij de hygiëne opgeschaald met mondkapjes en handschoenen en een beschermkap voor het gezicht. De beschermkap is flexibel en derhalve aan te passen aan diverse behandelingen. Het comfort tijdens de behandeling wordt hierdoor niet gehinderd.

Make-up studio

Make-up behandelingen worden eveneens door ons gedaan met handschoenen en met een speciale beschermkap in de zin van een spatscherm. De penselen die we gebruiken worden na ieder gebruik grondig gereinigd.

Nagelstudio

Alle behandelingen in onze nagelstudio worden eveneens uitgevoerd met handschoenen en tussen de klant en de specialiste in hangt een scherm. Het werkblad en al het werkmateriaal worden na ieder gebruik gedesinfecteerd.

Online boeken!

Vanaf nu kunt u bij Pour Vous zelf online boeken! Dat gaat via deze website. Op deze manier kunt u 24/7 in onze agenda uw afspraken beheren en onze behandelmogelijkheden inzien. Rechtsboven in deze website vindt u de knop “Reserveren”. Via deze knop komt u terecht in onze agenda om uw boeking te plaatsen. Naast dit nieuwe online boekingssysteem kunt u vanzelfsprekend ook nog telefonisch bij ons boeken of binnenlopen om een afspraak te maken.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close